Sondaj online al USR despre Rafila, dispărut de pe site. PSD: Nu mai merge să măsluiţi voi voturile, ca la Sectorul 1 / USR reacţionează
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
USR a pus pe site un sondaj în care le cerea urmăritorilor să evalueze activitatea ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila. După mai multe voturi, sondajul a fost scos de pe site, iar cei de la PSD au reacţionat imediat. 

Cei de la PSD reclamă pe Facebook că USR a scos sondajul, pentru că rezultatul acestuia îl punea într-o lumină favorabilă pe Alexandru Rafila. 

Concret, 59% dintre respondenţi au ales opţiunea "Foarte bun" la întrebarea "Ce notă i-aţi da lui Alexandru Rafila?", în timp ce opţiunea "Nesatisfăcător" a fost aleasă de 33 % dintre votanţi. 

"Puneți sondajul înapoi! Românii vor să voteze, lașilor! Nu mai merge să măsluiți voi voturile, cum ați făcut-o la Sectorul 1 sau în alegerile voastre interne!!!", au scris cei de la PSD pe Facebook. 

Ulterior, USR a reacţionat, chiar printr-un comentariu la postarea social-democraţilor. 

"Nu l-am scos noi, a picat serverul, la fel cum a picat rata de vaccinare de când e Rafila ministru. Serverul își va reveni, rata de vaccinare cu Rafila ministru... avem dubii", au scris cei de la USR. 

Ce spunea Marcel Ciolacu la început de ianuarie despre o eventuală demisie a lui Rafila 

„Eu nu am avut nicio discuție cu domnul Alexandru Rafila despre demisie”, a spus Marcel Ciolacu la începutul lunii ianuarie. 

Președintele PSD a respins zvonurile conform cărora este deranjat de creșterea în popularitate a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

„Nu-i adevărat... Fac ce pot să comunice foarte bine, să depășească acest impas de credibilitate între instituțiile statului și cetățeni”, a explicat, la România TV, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Rafila anunță explozie de cazuri

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, joi, că tendinţa ascendentă al infecţiilor cu SARS-CoV-2 continuă, iar săptămâna viitoare va fi o nouă creştere spectaculoasă a numărului de cazuri, aşteptările fiind ca această evoluţie să mai dureze cel puţin două săptămâni, până pe 10 februarie.

"Trendul ascendent al acesteia infecţii continuă, chiar dacă astăzi a fost o mică scădere, aşteptată, pentru că ieri am avut numărul maxim de cazuri după patru zile libere, când (...) testarea a fost mai limitată. Şi aceste valori, în jurul a 30.000 de cazuri, probabil că vor fi înregistrate până sâmbătă, după care va urma o nouă scădere, undeva în jurul cifrei de 15 - 18.000 de cazuri, estimăm noi, pentru week-end, dar săptămâna viitoare va exista o nouă creştere spectaculoasă, să zicem, şi cifrele cu patru în faţă nu sunt excluse pentru această perioadă", a afirmat Rafila la începutul şedinţei de Guvern, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel