Sondaj DC NEWS. Semnal îngrijorător despre siguranţa rutieră din România
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Cititorii DC NEWS au spus cum apreciază siguranţa rutieră din România. Datele ar trebui să dea de gândit autorităţilor.

Un sondaj realizat pe site-ul DC NEWS scoate la iveală o problemă majoră în ceea ce priveşte siguranţa rutieră din România. I-am întrebat pe cititorii noştri cum apreciază siguranţa rutieră în ţara noastră, iar răspunsurile acestora ar trebui să dea de gândit autorităţilor. 

Astfel, peste 11.000 de respondenţi au spus că nivelul de siguranţă rutieră din România este SLAB (11.145), în timp ce doar 520 de cititori au apreciat nivelul de siguranţă rutieră ca fiind RIDICAT. Conform sondajului, 16,1% dintre respondenţi (2723) au apreciat acest aspect ca fiind de nivel mediu, în timp ce 14,9% au ales să nu se pronunţe pe subiect. 

CITEŞTE ŞI Peste 15.000 de şoferi din România, prinşi băuţi la volan din ianuarie până în septembrie. Cifre incredibile de la IGPR

În ceea ce priveşte locul de unde au votat, 10.525 dintre cei care au spus că nivelul de siguranţă rutieră este slab în România au votat din ţară, în timp ce 620 au votat din Diaspora. 

CITEŞTE ŞI MAI, măsuri pentru reducerea accidentelor rutiere cu maşinile cu girofar. Ministerul Transporturilor nu schimbă nimic la şcolile de şoferi

De asemenea, la votul pe judeţe, în nicio astfel de unitate administrativ-teritorială nu a fost apreciat ca RIDICAT nivelul de siguranţă rutieră, rezultatele pentru această categorie fiind între 1 şi 4%. 

Mai multe detalii puteţi vedea în GALERIA FOTO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel