Solskjaer, înainte de meciul cu AZ: Nu am mai de mult gazon atât de prost
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 03 oct 2019, 11:36
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Antrenorul diavolilor roșii a criticat gazonul de pe stadionul olandez.

Ole Gunnar Solskjaer a spus că sinteticul de pe stadionul temporar al AZ Aklamaar este foarte slab. Tehnicianul lui United l-a descris drept: „Cel mai rău pe care l-am văzut de foarte mult timp".

Partida de Europa League se va juca pe ADO Stadium din Haga, după ce o secțiune din acoperișul stadionului echipei s-a dărâmat în luna august, conform Daily Mail.

Solskjaer a comparat suprafața cu cele pe care le avea în Norvegia

„Sunt surprins că în acest climat trebuie să folosești Astroturf", a spus tehnicianul lui United, care a recunoscut că nu l-ar fi lăsat pe Pogba să joace pe această suprafață nici dacă era apt de joc.

„Da, când trăiești aproape de Polul Nord cum este situația în Norvegia, nu poți juca pe iarbă în martie, noiembrie sau decembrie, dar aici sunt surprins că nu se poate", a adăugat Solskjaer.

„Dacă aș fi avut eu un club aici, nu aș fi avut gazon sintetic. Sunt obișnuit cu sinteticele din Norvegia, acesta nu este printre cele mai bune pe care le-am văzut. Este unul dintre cele mai proaste pe care le-am văzut. Sunt surprins că au vrut să joace pe acest gazon, dacă stăm să ne gândim".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?