Urmărește emisiunea live
Sofia Vicoveanca i-a dat doi pumni băiatului care a sărutat-o la 12 ani
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cântăreața Sofia Vicoveanca a recurs la un gest extrem de dur atunci când a fost sărutată, la 12 ani, de un tânăr din sat.
Interpreta de muzică populară dezvăluie, în cărţile autobiografice publicate de Biblioteca Bucovinei "I.G. Sbiera" din Suceava, că a fost sărutată prima dată la doar 12 ani, scrie ziarulring.ro.
 
Şi nu de oricine, ci de cel mai dorit flăcău din sat. Luată însă prin surprindere, Sofia Vicoveanca i-a aplicat îndrăzneţului... doi pumni. Se consideră "lungă cât o zi de post" şi cu braţele "cam lungi".
 
"N-am fost o frumoasă şi nici nu sunt. De mică mi-am dat seama de asta, privindu-mă în oglindă. (...) Dacă am avut ceva frumos în viaţă, au fost sânii. Nu prea mari. Femeile din familia mea au avut sâni mari şi grei şi, cum au început să înmugurească, mă rugam fierbinte la Dumnezeu să nu mi-i lase să crească la nesfârşit. Şi-au crescut atât cât trebuia!", mărturiseşte artista.
 

Citește și: Alexandru Arșinel ARESTAT. Care este motivul

 
 
"Vasile m-a iubit..."
 
Primii fiori ai dragostei i-a simţit la 12 ani, când Vasile, "flăcău harnic, copt la minte şi frumos", a sărutat-o la o nuntă. Speriată, s-a apărat... "M-am simţit strânsă ca-ntr-un cleşte şi n-am mai ştiut ce se-ntâmplă. Am simţit doar că mă sufoc, că nu mai am aer. Gura-mi uscată era astupată acum cu o ventuză focoasă, umedă şi lacomă. Era gura lui Vasile. Când a slăbit strânsoarea, doi pumni l-au răsplătit pentru fapta îndrăzneaţă şi l-am proiectat pe Vasile de ciutura de la cumpăna fântânii".
 
De atunci l-a ocolit, însă, peste ani, a realizat altceva... "Eram deja o cântăreaţă cunoscută şi mergând cu trenul spre Putna, la coborâre, i-am zărit privirea caldă, senină, cu dulci şi triste aduceri aminte. Aş fi vrut să-i vorbesc, dar trenul se punea deja în mişcare. Vasile m-a iubit...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel