Şoferul lui IPS Teodosie, prins cu 235 de kilometri la oră pe Autostrada Soarelui. Arhiepiscopul Tomisului, în dreapta șoferului
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Șoferul  lui IPS Teodosie, pieton pentru patru luni de zile. Foto: Antena 3
Șoferul lui IPS Teodosie, pieton pentru patru luni de zile. Foto: Antena 3
Pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanţa, un autoturism marca Mercedes cu număr de Suceava a fost înregistrat de radar rulând cu viteza de 235 de kilometri la oră, informează Antena 3.

Surpriza pentru polițiști a fost când au constatat că autoturismul aparținea Arhiepiscopiei Tomisului, iar pe locul din dreapta se afla ÎPS Teodosie. În ciuda celor sfinte, oamenii legii i-au luat permisul şoferului.

Miercuri, în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București – Constanța, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile.

Potrivit surselor Antena 3, şoferul se numeşte Mihăiţă Sadâca. 

Noul Cod Rutier cuprinde sancțiuni pentru șoferii agresivi, noi ,,praguri” de viteză și pedepse mai aspre pentru manevre periculoase pe autostradă. Noile amenzi și sancțiuni au fost propuse după ce, în vara anului trecut, pe Autostrada Soarelui au fost mai multe cazuri de circulație pe contrasens și pe banda de urgență.

Suspendarea permisului pentru 120 de zile (4 luni)

Suspendarea permisului de circulație pentru 4 luni se aplică pentru următoarele abateri :

-circulația sau întoarcerea pe contrasens pe autostradă

-depășirea limitei de viteză cu peste 70 km/h

-nerespectarea regulilor de circulație la trecerea la nivel cu linia de cale ferată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel