Șoferii români au terorizat insula Thassos: Unde vă grăbiți? Pleacă plaja, se încălzește berea? Ce vină avem noi că nu știți și nu vreți să vă opriți din fugă?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ/ foto Google Maps
Imagine cu rol ilustrativ/ foto Google Maps
Aproape încă o tragedie în Thassos! Un șofer din Brașov ar fi depășit linia dublă continuă într-o curbă fără vizibilitate și a fost la un pas să zdrobească o femeie pe scuter.

”Zi de zi văd moartea cu ochii în locul în care acum două săptămâni a murit în accident de scuter un prieten grec!!! ZI DE ZI!!!

Azi iar, și e doar începutul zilei!!! Un brașovean grăbit s-a gândit să facă o depășire în curbă fără vizibilitate, pe linie dublă continuă, la Metalia!!! Eu veneam din față pe scuter.... E modul în care circulăm aici vara fiind practic, rapid și economic! Știu că mereu după colț mă poate aștepta o surpriză pe patru roți care nu ține cont de nimeni și de nimic și sunt preventivă... încetinesc și sper...

Încă tremură carnea pe mine și stau și mă întreb, ca de fiecare dată: UNDE VĂ GRĂBIȚI????? PLEACĂ PLAJĂ??? SE ÎNCĂLZEȘTE  BEREA??? V-A LUAT VÂNTUL PĂLĂRIA??? UNDE VA GRĂBIȚI ȘI NU VA PASĂ DE NIMENI ALTCINEVA DIN TRAFIC???? CE VINĂ AVEM NOI CĂ NU ȘTIȚI ȘI NU VREȚI SĂ VĂ OPRIȚI DIN FUGĂ????

Atât eu, cât și voi, avem O SINGURĂ VIAȚĂ!!! Eu aleg să mi-o trăiesc, iar graba voastră poate să mi-o scurteze pentru că ce??? Pentru că vreți șezlongul din prima linie??? PE BUNE???? E incredibil de multă lume anul acesta pe insula... multe mașini, scutere, motoare, dube, autocare, etc...

Măcar de viața voastră să vă pese dacă nu de a celorlalți din trafic pentru că ce să vezi: oameni sunteți și voi și chiar dacă scăpați dintr-un accident, tot plătiți cumva graba care nu își are sensul!!! RESPECTAȚI REGULILE DE CIRCULAȚIE!!! RESPECTAȚI VIAȚA!!!!... A VOASTRĂ ȘI A NOASTRĂ!!!” arată mesajul postat luni dimineață pe grupul ”Forum Thassos”. 

Un român a distrus mașina unei femei în Thassos, pentru că-i îngreuna ieșirea din parcare

Recent, un român supărat a distrus o mașină în Thassos, pentru că era parcată neregulamentar și-l obliga pe acesta să facă prea multe manevre pentru a ieși din parcare. Conform presei locale, bărbatul a lovit intenționat mașina femeii și i-a spart și geamurile. O plăcuță de înmatriculare ar fi fost reținută de autoritățile din Thassos, conform sursei citate, iar mașina era urmărită pentru a nu părăsi insula. Se pare că era vorba despre o mașină închisă la culoare, înmatriculată în România. Turistul din România ar fi fost nervos din cauza manevrelor pe care a trebuit să le facă, a coborât din mașină și i-a vandalizat mașina femeii. Femeia, originară din Grecia, era tot în vacanță în Thassos. ”Am venit pentru două zile în Thassos să mă odihnesc și am căzut victima vandalismului” a spus turista, care și-a descoperit mașina distrusă. Ea a mai spus că ”nu poți face orice vrei tu doar pentru că ești nervos”. Întreaga scenă s-a petrecut în Limenas. 

Dan Negru, din Grecia: Litoralul grecesc, o adunătură de Eforie a anilor `90

Celebrul realizator de televiziune Dan Negru nu pare atât de încântat de locurile descoperite în Grecia. El o compară, în multe locuri, cu stațiunile Eforie din anii `90. 

”Când stăm în genunchi, alții ni se par mari! Am ajuns printr-o conjunctură in Grecia. Știam că Atena, leagănul civilizației democratice a ajuns demult un ghetou. Litoralul grecesc însă, lăudat mereu de noi, pare, în multe locuri o adunătură de Eforie a anilor '90.

Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel