ȘOCANT: O femeie a fost însărcinată timp de 46 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

O femeie din Maroc a fost însărcinată timp de 46 de ani. Cazul ei a șocat medicii și a fost dezbătut în cadrul unei emisiuni din Marea Britanie.

Autor: Mădălina Bodârlău

 În 1967, Zahra, femeia din Maroc, avea 29 de ani și era însărcinată. A ajuns în travaliu la spital, unde medicii au hotărât să îi facă cezariană, însă Zahra a fugit din spital, speriată că ar putea muri la fel cum murise cu puțin timp în urmă o colegă de salon, scrie gandul.info.

Acasă, marocanca a mai suportat o săptămână durerile travaliului până când acestea s-au oprit brusc. “Nu am mai simţit nicio durere. M-am gândit că se va naşte când vrea el, nu am mai intervenit. Am considerat că este un semn divin”, spune Zahra.

După un an în care nu a mai întâmpinat niciun semn că ar fi însărcinată, marocanca a adoptat trei copii.

În urmă cu un an, când avea 75 de ani, Zahra a simțit o durere foarte puternică în zona abdomenului. Unul dintre fiii adoptați a dus-o la spital. Medicii au crezut inițial că femeia are o tumoare ovariană, însă apoi şi-au dat seama că aceasta prezenta o sarcină neobișnuită.

„Am găsit un făt calcifiat, prins de organele femeii. Sarcinile extrauterine nu sunt ceva neobişnuit, însă nu am mai întâlnit niciun caz în care fătul să se dezvolte complet, iar apoi să rămână 46 de ani în corpul mamei. Este un fel de mumificare a fătului”, au declarat medicii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel