Soarele în Gemeni, din 21 mai. Cum te influențează în funcție de zodie
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto freepik.com
foto freepik.com
Din 21 mai, Soarele părăsește semnul Taurului și pășește în cel al Gemenilor. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate. Acum, Soarele intră în Gemeni, iar toți copiii născuți în această perioadă vor avea, desigur, zodia Gemeni. 

Trecem de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili.

Vreau să vă reamintesc faptul că Soarele va trece prin careuri cu Saturn și Neptun. Deci haosul și amânările vor fi la ordinea zilei. Cert este că trebuie să învățăm să privim orice situație din mai multe unghiuri. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele intră în casa a 3-a. Veți începe să vă ocupați mai serios acte, de chestiuni administrative, posibile examene și drumuri. Casa a 3-a vorbește mai despre comunicare și educație. Deci, cu siguranță, că vă veți expune mult mai mult. Relația cu frații și surorile devine importantă. 

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele se duce în casa a 2-a și veți fi preocupat de bani, de venituri, de cheltuieli. Și cum Soarele va fi în careu cu Saturn, e posibil să nu mai vreți să cheltuiți banii, sau să îi cheltuiți diferit.  Veți fi obligați să deveniți mai chibzuiți. Negocierile pentru un salariu mai bun vor fi îngreunate. Aveți grijă că s-ar putea să fiți și mână spartă.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În primul rând, la mulți ani! veți fi sărbătoriții următoarei perioade. Soarele intră în semnul vostru. Veți primi o doză suplimentară de vitalitate, poftă de viață, o să vă planificați concediul, o să ieșiți, o să mergeți la tot felul de evenimente. O să vă priască. Fiți atenți la tot ce înseamnă sănătate, aveți grijă și la hrană și odihnă. Soarele va face careuri cu Saturn și cu Neptun, deci veți trece de la haos la disciplină deseori. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel