Snoop Dogg, stea pe Hollywood Boulevard: Vreau să-mi spun mulţumesc
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Celebrul rapper american Snoop Dogg şi-a inaugurat luni steaua pe Hollywood Boulevard cu un discurs în care şi-a adus singur un omagiu liric, presărat de ironie, relatează marţi AFP. 

Cu câteva zile înainte de sărbătorirea a 25 de ani de la lansarea primului său album de studio 'Doggystyle', Snoop Dogg, 47 de ani, cunoscut pentru umorul său sarcastic, şi-a trimis singur flori înainte de a-şi dezvălui steaua trandafirie. 'Vreau să-mi mulţumesc pentru că am încheiat această muncă grea. Vreau să-mi spun mulţumesc pentru că nu mi-am luat zile de odihnă. Să-mi mulţumesc pentru că nu am renunţat. Să-mi mulţumesc pentru că am fost întotdeauna generos şi am încercat să dau mai mult decât am primit. Să-mi mulţumesc pentru că am făcut mai mult bine decât rău. Vreau să-mi mulţumesc pentru că sunt eu însumi, tot timpul', a declamat starul hip hop-ului de pe coasta de Vest.

O carieră de 26 de ani

Snoop Dogg, pe numele său real Calvin Broadus, şi-a început cariera în 1992, cu participarea sa la primul album al lui Dr. Dre, 'The Chronic'. De atunci, el a vândut peste 35 de milioane de albume în întreaga lume. Primul dintre ele, 'Doggystyle', lansat pe 23 noiembrie 1993, a debutat pe primul loc în prestigiosul clasament Billboard 200. În noiembrie 2015, albumul s-a vândut în peste 11 milioane de exemplare în întreaga lume. Celebrul producător Quincy Jones şi rapperul şi producătorul Dr. Dre au fost prezenţi la ceremonie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel