Smiley şi Claudia Pavel fac show la Dănutz SRL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dan si Smiley
Dan si Smiley

Smiley şi trupa lui vin să prezinte la Dănutz SRL din 10 iulie clipul pentru cea mai nouă melodie – „Dream Girl”. Smiley va povesti cum „a luat foc” la filmarea acestul videoclip, dar şi despre proiectele pe care le are pentru această vară şi pentru toamnă. Claudia Pavel vine şi ea cu noul single – „Out of Love”, piesă pe care o lansează concomitent în cinci ţări.

Rubrica Un diamant SRL este dedicată actorului Toma Caragiu, despre care vine să vorbească Dan Mihăescu. Autorul Dan Mihăescu este cel care i-a scris cele mai multe scenete şi cel despre care Toma a caligrafiat pe un staniol al unui pachet de ţigări că este „cel mai iubit prieten".

Vasile Calofir este instructor aero-nutriţionist, iar pe 10 iulie, împreună cu Dan si cu cele opt asistente ale emisiunii vor face exerciţii demonstrative în scopul menţinerii unei forme fizice de invidiat pe parcursul verii...

Invitată în platou este şi Loren, o fetiţă de 8 ani care face hula-hop (dans cu cercuri) de la vârsta de 3 ani, şi care a reuşit să prindă şi să învârtă 20 de cercuri în acelaşi timp.

Free Deejays lansează la Dănutz SRL melodia „Around the World", iar Jukebox aduc o altă premieră – „Te adoresc". Băieţii de la Jukebox improvizează un moment live împreună cu trupa Marfar, Dan Bittman şi Claudia Pavel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel