Smart Start USA Brașov 2019. Ilan Laufer, mesaj către Roxana Mînzatu
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Ilan Laufer
Ilan Laufer
Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului Smart Start USA,  a scris, într-o postare pe Facebook, un mesaj către deputatul Roxana Mînzatu - Vicepreședinte PSD, după întâlnirea afaceriștilor brașoveni cu piața americană.

Îți mulțumesc Roxana Mînzatu pentru tot sprijinul și suportul pe care mi l-ai oferit, pentru tot ceea ce faci pentru români și pentru România. Ești o adevărată româncă, o adevărată patrioată, care te vei bucura întotdeauna de suportul și prietenia mea.
#PatrioțiÎnEuropa a postat Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

Amintim faptul că echipa de proiect Smart Start USA s-a întâlnit, astăzi, cu antreprenorii brașoveni la Camera de Comerț și Industrie, într-o nouă sesiune de prezentare a programului Smart Start USA, a platformei de înscriere și a exemplelor de bună practică ce funcționează deja, pe piața din Satele Unite.

La dialogul cu cei peste 100 de afaceriști din Brașov au participat, Silviu Costea, președintele Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Florin Luca, director al Agenției Brașov pentru IMM, Atragere Investiții și Promovare Export și doamna deputat Roxana Mînzatu - Vicepresedinte PSD.

Smart Start USA continuă, în România, al doilea turneu de promovare a programului și prezentare a platformei, oferind mediului de business posibilitatea de internaționalizare și investiții profitabile pe piețe străine. Antreprenorii au aflat, într-un dialog direct și deschis avantajele obținute prin programul Smart Start USA și oportunitățile concrete de dezvoltare a afacerilor oferite de piața americană. Acestea au fost identificate în urma celor 3 misiuni economice organizate, până acum, de Smart Start USA la Miami și New York.

Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului Smart Start USA a oferit participanților prezenți la Camera de Comerț și Industrie Brașov detalii despre program și înscrierea pe platforma Smart Start USA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel