Viorica Dăncilă preia propunerile candidaților care nu au intrat în turul doi
Autor: Sebastian Florea | Publicat pe: 13 noi 2019, 13:05
WhatsApp
Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, va prelua, în programul său prezidențial, măsurile bune propuse de candidații care nu au intrat în turul al doilea al alegerilor. Astfel, vocea alegătorilor exprimată în primul tur de scrutin nu va fi pierdută.

Viorica Dăncilă a declarat la TVR că astfel dorește să fie președintele tuturor românilor, inclusiv a celor care au votat cu alți candidați în turul întâi. Preluarea măsurilor celorlalți prezidențiabili nu este condiționată în niciun fel de susținerea în turul al doilea. Este vorba de propuneri bune pentru România, care vor duce la creșterea nivelului de trai și a calității vieții.

Atitudinea superioară și arogantă a lui Klaus Iohannis nu este un exemplu de urmat pentru niciun om politic. Iohannis nu dă doi bani pe programele celorlalți candidați, dar consideră că este îndreptățit să primească, din oficiu, voturile susținătorilor acestora. Actualul președinte fuge de dezbatere, se ascunde de români, îi disprețuiește cu atitudine trufașă, nu consideră că e important să le spună românilor nici ce a făcut pentru ei cinci ani, nici ce are de gând să facă", a fost concluzia multor analiști politici și a opiniei publice exprimate în diferite forme, mai ales în social media.

”Viorica Dăncilă îi respectă pe români și este unicul candidat care vorbește despre unitatea și solidaritatea poporului. Ea își va adapta în permanență programul prezidențial, și acum în turul al doilea, și după ce va câștiga alegerile. Nu are pretenția că deține adevărul absolut și, spre deosebire de Klaus Iohannis, este deschisă oricărei propuneri sau măsuri care ar putea să aducă beneficii românilor", a declarat secretarul general al PSD, Mihai Fifor. Acesta a apreciat că Iohannis propune o societate divizată, unde el, Guvernul lui și apropiații lui se scaldă în beneficii, în timp ce românii sunt tratați ca cetățeni de mâna a doua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?