Skype a înregistrat o creștere masivă de utilizatori și apeluri. Care sunt cifrele aplicației Microsoft
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Sute de milioane de oameni stau în casă, izolați unul de celălalt, în speranța de a opri pandemia de coronavirus și de a nu permite spitalelor să fie copleșite de pacienți.

Sute de milioane de oameni stau în casă, izolați unul de celălalt, în speranța de a opri pandemia de coronavirus și de a nu permite spitalelor să fie copleșite de pacienți, conform Cnet. Pentru a ține legătura, cetățenii lumii s-au întors la platforme online precum Facebook și filialele sale, WhatsApp sau Instagram. În plus, Zoom, Slack și Microsoft Teams au atras milioane de noi utilizatori, pentru a ține conectați colegii, în timpul lucratului de acasă.

Cirfe uriașe pentru Skype

În prezent, Microsoft a transmis că aplicația sa de comunicare audio și video, Skype, a înregistrat cifre uriașe. Compania are acum 40 de milioane de utilizatori zilnici, o creștere de 70% față de luna trecută. Skype a transmis că are o creștere de 220% a apelurilor în interiorul aplicației. În total, 200 de utilizatori activi au fost înregistrați în ultimele șase luni.

„Să fii conectat cu cei dragi nu a mai fost niciodată atât de important cum este acum", a spus un vicepreședinte Microsoft, Yusuf Mehdi. Ultimele informații subliniază cât de mult se bazează oamenii pe tehnologie, în timpul pandemiei care a pus capăt vieții sociale, pe tot globul. Sute de milioane de persoane sunt în casele lor, fiind obligați de autorități. Așadar, pentru a rămâne în contact, oamenii folosesc Zoom, WhatsApp, FaceTime, Microsoft Teams și Skype.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel