Situație INCREDIBILĂ în România! Vâlcu: ”Chiar și acum, în pandemie!” Gabriel Ispas are un răspuns: NEPĂSARE!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu și candidatul Pro România la Primăria Sectorului 4 al Capitalei, Gabriel Ispas, au discutat, la interviurile DC News, și despre birocrația din sistemul educațional. 

Jurnalistul Val Vâlcu a relatat, la interviurile DC News, o situație reală, cu care se confruntă toți studenții din România, an de an. La finalizarea ciclului de studii, se fac copii la copii, din nou și din nou, cu toate că documentele au fost aduse o dată la instituția de învățământ, în momentul înmatriculării. 

Val Vâlcu a afirmat, râzând, că poate există și o mafie a copiatoarelor. 

„Elevul a terminat. A dat BAC-ul, a primit adeverința/diploma, se duce la universitate, se înscrie... ajunge în anul I. În spatele lui este un dosar cu certificatul de naștere, copie, original de la BAC și așa mai departe. Când termină, chiar și acum, în pandemie, absolventul de universitate trebuie să aducă certificatul de naștere, diploma de BAC ș.a.m.d. Eu m-am gândit că o fi o mafie a copiatoarelor care vor să vândă copii, copii, copii! Pentru ce, dacă tu le ai deja? Puteai să le urci în Cloud. Oricum, e un număr matricol alocat acelui copil. De ce îți mai trebuie un dosar? Să mai cadă doi copaci?!”, a spus Val Vâlcu. 

Gabriel Ispas, reacție

Gabriel Ispas, candidatul Pro România la Primăria Sectorului 4, a adăugat că „este ceea ce se întâmplă în administrație: nepăsarea. Atât timp cât nu trebuie să aduc eu, ci altul, atunci să fiu îngropat în dosare”. 

„Cei mai mulți din administrație merg pe ideea să avem cât mai multe dosare. La un moment dat, ajungi în situația că nu mai poți arhiva aceste dosare, mai ales că multe nu sunt originale. Sunt copii. Și fac copii la copii”, a mai spus Gabriel Ispas. 

„L-ai primit, l-ai educat trei ani, l-ai decontat dacă e la buget și tot tu îi ceri diploma de BAC din nou”, a subliniat apoi jurnalistul Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel