Situaţia de la Spitalul "Bagdasar" în cazul Hardy pare să ţină mai mult de Colegiul Medicilor, declară Raed Arafat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
raed_arafat800
raed_arafat800

Subsecretarul de stat Raed Arafat a declarat, miercuri, că în legătură cu modul în care a fost tratat Hardy Chauncey în Spitalul "Bagdasar Arseni", raportul unităţii sanitare trebuie coroborat cu cel medico-legal, precizând că probabil va fi o situaţie care vizează mai mult Colegiul Medicilor.

"În cazul Spitalului «Bagdasar-Arseni» (unde baschetbalistul Hardy Chauncey a decedat în urma operaţiei la care a fost supus, n.r.) trebuie să aşteptăm raportul medico-legal. Pentru început au fost prezentate numai câteva rezultate, dar sunt aşteptate şi alte analize", a spus subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii.

Raed Arafat a precizat că în acest moment situaţia de la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală pare să ţină mai mult de Colegiul Medicilor.

"Nu vreau să discutăm despre ceea ce s-a întâmplat la Spitalul «Bagdasar-Arseni» înainte să avem toate datele. Să aşteptăm rezultatele finale", a subliniat subsecretarul de stat.

El a precizat însă că orice întârziere în transfer sau în acordarea îngrijirii medicale de specialitate într-un caz grav poate însemna "deteriorarea stării pacientului sau, mai mult, agravarea stării acestuia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel