SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Ce scrie presa internațională după calificarea româncei în TURUL 2
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP, în TURUL 2 LA US OPEN 2014. Presa internațională scrie despre victoria dificilă obținută de Simona Halep în turul 1 de la US Open, scor 6-7 (2-7), 6-1, 6-2,  cu americanca Danielle Rose Collins (fără loc WTA).

SIMONA HALEP, în TURUL 2 LA US OPEN 2014. Site-ul WTA remarcă forţa româncei de a trece peste pierderea primului set, potrivit adevarul.ro: "A reuşit să revină după ce a pierdut primul set în faţa lui Danielle Collins, campioana colegiilor şi studenta la Universitatea din Virginia, impunându-se în trei seturi".

Citește și: Halep, calificare cu emoții în turul 2 la US Open. Cu cine va juca

SIMONA HALEP, în TURUL 2 LA US OPEN 2014. Şi Sky Sports abordează subiectul în acelaşi stil: "Necunoscuta din Statele Unite a fost aproape de o surpriză uriaşă, după ce a câştigat primul set în faţa finalistei de la Roland Garros. Dar Halep a reuşit să întoarcă rezultatul în următoarele două seturi, pe care le-a câştigat fără probleme".

SIMONA HALEP, în TURUL 2 LA US OPEN 2014. Tennis Magazine notează că "Halep continuă. Condusă cu un set de campioana colegiilor, Danielle Collins, favorita numărul doi, Simona Halep, le-a câştigat pe următoarele două şi a evitat astfel o surpriză colosală".

SIMONA HALEP, în TURUL 2 LA US OPEN 2014. Site-ul oficial al US OPEN 2014 scrie că "Halep o trimite pe Collins înapoi la şcoală", în contextul în care americanca a absentat de la primele cursuri ale Universității din Virginia, pentru a evolua la Flushing Meadows.

Vezi și: Ce a declarat Halep după debutul dificil de la US Open

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel