Simona Halep urează succes echipei care-i poartă numele la turneul din Slovacia
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Echipele de hochei Simona Halep şi Dedeman, susţinute de Fundaţia Ţiriac, cu sprijinul sponsorilor, Fundaţia Simona Halep şi Dedeman, participă în perioada 2-10 octombrie la un turneu amical care se desfăşoară în Slovacia, cele două echipe fiind încadrate la categoriile de vârstă U10 şi U8, informează un comunicat remis presei.

În timpul turneului, 25 de hocheişti vor avea posibilitatea să joace cu formaţii din ţara gazdă şi să demonstreze aptitudinile sportive pe care le-au dobândit în urma antrenamentelor susţinute la Patinoarul Ţiriac-Telekom Arena.

Echipa de hochei Simona Halep este compusă exclusiv din fete şi este încadrată la categoria de vârstă U10, în timp ce echipa Dedeman face parte din categoria de vârstă U8 şi are în componenţă doar băieţi. De-a lungul timpului, jucătorii s-au remarcat prin rezultate de excepţie obţinute la competiţiile naţionale şi internaţionale, reuşind să se impună în faţa adversarilor.

Mă bucur că echipa de hochei care îmi poartă numele va participa pentru a doua oară la un turneu care se desfăşoară peste hotare. Le-am văzut pe fete jucând contra băieţilor şi pot spune că sunt minunate. Au o tactică de joc bine definită, care de altfel a fost dobândită în urma antrenamentelor intensive. Le doresc baftă la competiţie, am încredere în ele şi ştiu că sunt luptătoare desăvârşite, a menţionat Simona Halep, conform comunicatului.

Competiţiile din cadrul turneului amical sunt programate în localităţile Prievidza, Piestany şi Brezno.

Copiii din echipele Simona Halep şi Dedeman au început prin a lua parte la cursurile gratuite de iniţiere în patinaj desfăşurate la Patinoarul Ţiriac-Telekom Arena. Micuţii au dat dovadă de tenacitate, rezistenţă şi curaj, fiind astfel încurajaţi să practice hocheiul. Pe parcursul acestor trei ani, echipele au fost susţinute de sponsorii Fundaţia Simona Halep şi Dedeman, se mai menţionează în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel