Simona Halep rata Wimbledon chiar dacă nu era accidentată. Darren Cahill: Sunt complet dezamăgit
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep
Darren Cahill a transmis un mesaj de la Londra, în care dă de înţeles că Simona Halep ar fi ratat competiţia şi dacă nu era accidentată. 

"Sunt în autoizolare de luni, după ce NHS Track & Trace a considerat toate persoanele din avionul către Marea Britanie, din 21 iunie, drept cazuri de contact direct cu o persoană depistată pozitiv câteva zile mai târziu.

Patru teste negative în ultimele opt zile și vaccinarea completă nu înseamnă nimic. Sunt complet dezamăgit", a scris Darren Cahill, pe contul său de Twitter.

Simona Halep s-a retras de la Wimbledon 

”Cu tristețe anunț că mă retrag de la acestă ediție a turneului de la Wimbledon din cauză că nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă. 

Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată și onorată să revin pe teren ca deținătoare a trofeului.

Din păcate, corpul meu nu a cooperat și trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor. Recunosc că sunt foarte dezamăgită din cauza acestei situații. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore (n.r. Simona Halep a ratat și Roland Garros din cauza aceleiași accidentări) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât și mental.

Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că această încercare mă va face mai puternică atât ca om, cât și ca sportiv. Mulțumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înțelegere și pentru susținere ”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Când ar putea reveni Simona Halep pe teren

"Eu cred că Simona Halep nu s-a accidentat acum. Eu cred că Simona Halep nu s-a legat bine după accidentările pe care le-a avut (n.r. - în trecut). Eu îmi doresc foarte mult ca această sportivă de excepţie să mai stea doi trei ani... şi ea poate. Dar eu cred că Simona ca să mai joace trebuie să stea şase luni şi să se refacă fizic total. Şase luni, şapte luni, opt luni, cât este nevoie", a spus Ion Ţiriac într-o conferinţă de presă organizată cu ocazia inaugurării Grădiniţei Best Preschool.

"Simona Halep a avut întotdeauna un fizic excepţional, dar în acelaşi timp fragil. Pentru că ea vrea aici (n.r. - cu mintea) mai mult decât aici (n.r. - picioarele). Iar când mintea vrea mai mult decât fizicul te duci până când te rupi. Îi recomand Simonei să fie sigură că corpul ei rezistă la treaba pe care vrea să o facă. Fără acest lucru se rupe din ce în ce mai rău", a adăugat Ion Ţiriac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel