Simona Halep, primele declarații după înfrângerea de la Australian Open
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Halep, în primele declarații oferite după înfrângerea surprinzătoare din primul tur de la Australian Open, a precizat că "s-ar putea să nu joace o perioadă de timp".

La conferința de presă după meciul cu americanca Shelby Rogers, Simona Halep a declarat că avut probele cu genunchiul: "Pentru mine, din setul secund a fost foarte dificil să mă mai mișc. Eu am avut dureri la genunchi, iar din setul doi a fost dificil să mă mai mișc".

Simona Halep a confirmat că este vorba de tendinită și a mărturisit că nu a fost la nivelul ei cel mai bun, că "din cauza durerii nu a putut face mare lucru."

"Sunt frustrată un pic de situație, dar ce să fac?! Nu pot schimba multe. Doar să mă uit înainte. Se întâmplă. Tot ce vreau e să fie bine cu genunchiul.

Am muncit foarte mult în această perioadă, chiar dacă nu mi-a mers aici prea bine. Trebuie să văd cum e piciorul întâi de toate, cum să fac să-mi treacă, atât cât se poate de repede. S-ar putea să nu joc o perioadă. Vreau doar să mă fac bine, pentru că genunchiul e foarte sensibil. E prima dată când am probleme la genunchi și vreau să nu agravrez", a adăugat Simona Halep, potrivit treizecizero.ro.

Simona Halep, a patra favorită, a fost învinsă surprinzător de americanca Shelby Rogers, numărului 52 mondial, cu 6-3, 6-1, luni, la Melbourne, în runda inaugurală a turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel