SIMONA HALEP - KLARA KOUKALOVA, în OPTIMI DE FINALĂ la BIRMINGHAM 2015
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Simona Halep și-a aflat, miercuri, adversara pe care o va întâlni în optimile de finală ale turneului de categorie Premier de la Birmingham.

MECIUL SIMONA HALEP - KLARA KOUKALOVA ESTE TRANSMIS LIVE AICI

 

Citește și: SIMONA HALEP s-a calificat în OPTIMI DE FINALĂ la BIRMINGHAM, după 6-4, 6-2 cu NAOMI BROADY

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Principala favorită de pe iarba britanică se va bate pentru un loc în sferturile de finală cu cehoaica Klara Koukalova, locul 92 WTA.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Klara Koukalova a trecut în turul 2 de o sportivă mult mai bine clasată decât ea în ierarhia mondială, Caroline Garcia, din Franța, locul 33 WTA și cap de serie numărul 16. Cehoaica și-a spulberat adversara în două seturi, scor 6-3, 6-0, după doar 53 de minute de joc.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Simona Halep și Klara Koukalova s-au mai întâlnit de două ori până acum, împărțindu-și victoriile.  În 2010, cehoaica s-a impus în trei seturi la Madrid, scor 6-3, 6-3. Românca și-a luat revanșa în 2012, la Hobart, Australia, scor 4-6, 6-2, 7-5.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. De-a lungul carierei, Klara Koukalova a câştigat trei turnee WTA şi şapte turnee ITF. Cea mai bună clasare a cehoaicei în ierarhia mondială s-a înregistrat în 2013, când a ocupat locul 20 WTA.

Vezi și: Ce scrie presa internațională după debutul Simonei Halep pe iarbă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel