Data publicării:

Simona Halep, discurs emoționant la Sports Festival: Mă gândesc la revenire. Sper să vă am alături

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sport
WhatsApp
FOTO: captura video YouTube @ Sport Festival
FOTO: captura video YouTube @ Sport Festival
Simona Halep este încrezătoare că poate reveni în circuit la forma care a consacrat-o.

Simona Halep, fost lider mondial și deținătoarea a două titluri de Grand Slam, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019, a fost prezentă la evenimentul Sports Festival de la Cluj-Napoca, unde a ținut un discurs care dă speranțe fanilor româncei, o dată cu revenirea în circuit după perioada de suspendare in dosarul de dopaj.

”Ca de fiecare dată, am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici, bucuroasă să fiu din nou prezentă pe un teren de tenis și să simt suportul vostru, iubirea pe care mi-ați oferit-o în acești doi ani, care nu au fost deloc ușori.

Dar de acum vorbim numai despre bine, vorbim despre bucuria de a juca tenis. (n.r. aplauze prelungite pentru Halep și scandarea numelui, la fel ca la meciurile de Fed Cup de la Cluj) O să vă las, pentru că îmi place. Mulțumesc!

Mi-ați dat multă putere în perioada aceasta, dar și pe toată perioada carierei. Nu vreau să sune a speach de retragere, pentru că mă gândesc la revenire, nu la retragere. Sper să fiu sănătoasă, să fiu aptă să joc la cel mai înalt nivel. Cu siguranță o să fac tot ce pot ca să ne mai bucurăm împreună de niște meciuri, de niște victorii, și sper să vă am alături, pentru că este cel mai frumos sentiment”, a declarat Simona Halep imediat după prezentarea făcută în fața a 10.000 de suporteri.

La meciul demonstrativ din cadrul Sport Festival au participat Steffi Graf - una dintre cele mai titrate jucătoare de tenis, deținătoarea a 22 de titluri de Grand Slam și singurul sportiv care a obținut Golden Slam-ul, în 1988 (toate cele patru turnee majore și titlul olimpic în același an), Andre Agassi (8 Grand Slam-uri), Andrei Pavel, precum și invitații speciali, Horia Tecău și Justin Gimelstob, iar arbitru de scaun, în premieră în această postură, Raluca Olaru. Iar în public au fost nume marcate ale tenisului românesc: Virginia Ruzici (prima româncă ce a câștigat un Grand  Slam, Roland Garros în 1978),  Ilie Năstase, primul lider mondial ATP) și Ion Țiriac (câștigător la Roland Garros 1970, în proba de dublu, alături de Năstase).

Simona Halep și-a făcut tatăl să plângă

De asemenea, Simona Halep a ținut să le mulțumească părinților săi și familiei, discursul fiind foarte emoționant pentru Stere Halep, care nu a putut să își stăpânească lacrimile.

”Vreau să mulțumesc și familiei mele, care mereu vine și mă susține. Mulțumesc tata, mama, fratele, nepoțeii. Vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea din acești doi ani. Vorbesc mai mult despre acești doi ani pentru că au fost grei, dar astăzi este bine”, și-a încheiat Simona discursul.

Reamintim că Simona Halep a revenit în circuit în martie, la Miami Open (hard) unde a pierdut, după un meci intens, în fața ibericei Paula Badosa, iar la jumătatea lunii mai a jucat primul meci pe zgură, după aproape doi ani de pauză, la turneul WTA 125 Trophee Clarins, însă a abandonat în setul secund, acuzând probleme medicale.

Citește și: Simona Halep, wild-card pentru un turneu WTA 250 din România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel