Simona Gherghe, apel către Patriarhul Daniel: Mi-ar plăcea să vă văd făcând un selfie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Simona Gherghe a explicat ce ar face dacă ar fi "PR-ul" Patriarhului Daniel.

Realizatoarea TV a spus că și-ar dori mai multă deschidere din partea Patriarhului Daniel pe care l-a invitat la un interviu.

"Cum mi-ar placea sa fie PF Daniel? As vrea sa-l vad printre oameni. De exemplu, la inundatii sau atunci cand se intampla calamitati. Habar n-am ce face biserica pentru cei aflati in situatii limita. Poate face, dar daca nu comunica, n-avem de unde sa stim. N-am vazut niciodata soborul sfant de la Patriarhie, mereu dichisit in haine pretioase, punandu-si cizme de cauciuc si umbland printre sinistrati. Nu i-am vazut niciodata prin scoli. 

Daca as face PR pentru Patriarhul Daniel, l-as sfatui sa-si apropie tinerii. Prin facebook, prin muzica, prin mesaje prietenoase. Acestia din urma ar intelege ca biserica ii vrea langa ea, iar ei, tinerii, poate ca i-ar calca mai des pragul. L-as mai sfatui sa cheme jurnalistii la o intalnire informala. Sau sa organizeze Ziua Portilor Deschise in Dealul Patriarhiei.

Habar n-am cum e Patriarhul Daniel. Nu prea l-am vazut razand, nu stiu nimic despre dansul, daca are vreo pasiune, daca asculta muzica, daca se uita la filme... Am auzit ca e un om destept. Poate ca randurile acestea ii vor ajunge la urechi. 

Oamenii vor sa va cunoasca! Suntem in 2015. Stiti la ce ma gandeam acum? Mi-ar placea sa va vad facand un selfie...

N-as vrea ca textul acesta sa sune a repros, caci nu e. E despre cum v-as vedea eu. Si cum stiu atat de putine lucruri, mi-ar placea sa va iau un inteviu. Daca platoul de televiziune e, poate, prea lumesc, nu m-as supara sa-l facem aici, pe blog. Doar sa ne deschideti "poarta"...", a scris Simona Gherghe pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel