Simona Constantinescu (Antena 3), deschiderea expoziției "Tărtăcuțe"
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 10 iul 2014, 17:43
WhatsApp
Simona Constantinescu, regizorul de platou de la Antena 3, și-a deschis joi expoziția "Tărtăcuțe". Printre cei prezenți la evenimentul de la "Cuptorul cu lemne" s-a aflat și Dana Grecu.

VEZI ȘI: Interviu Simona Constantinescu, artista de la Antena 3. "Am văzut o strălucire în ochii Danei Grecu, atunci când i-am dat portretul"

"Simona Constantinescu, colega noastră regizor de platou, și-a vernisat azi expoziția "Tărtăcuțe", la " Cuptorul cu lemne", pe bulevardul Pache Protopopescu, din București. Expoziția e deschisă publicului o luna de aici înainte, așadar v-o recomandăm cu căldura. Suntem mândri de Simona, artist și om. Iată câteva din lucrările sale. Caricaturi și portrete în puncte. Succes, Simona!", a scris Dana Grecu pe Facebook, loc unde a postat și câteva imagini făcute alături de îndrăgita Simona Constantinescu.

Simona Constantinescu a acordat un interviu pentru DC News în care a vorbit în termeni foarte frumoși despre lucrările sale care sunt, de fapt, copiii ei.

"Îmi place foarte mult să desenez și desenez tot ce-mi stă în putere. Nu-mi amintesc care a fost prima vedetă pe care am desenat-o. Pentru mine, fiecare portret sau fiecare desen reprezintă copiii mei. Nu sunt vedete. Sunt copiii mei pentru că le-am dat o altă viață. Pentru mine, arta este aerul pe care îl respir și este un mod de a trăi dând viață celui mai umil semn ortografic: punctul", ne-a spus Simona Constantinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?