Sibiu: Fetiţă de 8 ani, lovită pe trecerea de pietoni de o maşină la ieşirea din Cristian spre Sălişte, pe DN 1
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O fetiţă de 8 ani a fost transportată, marţi, la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada pe zebră, pe DN 1, la ieşirea din localitatea Cristian spre Sălişte, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

' Pe DN 1, la ieşire din localitatea Cristian spre Sălişte, o fetiţă în vârstă de 8 ani, localnică, angajată regulamentar în traversarea părţii carosabile, pe trecerea de pietoni, a fost acroşată de un autoturism condus spre Sibiu de către o femeie, în jur de 50 de ani, sibiancă.

Fetiţa a fost transportată la spital conştientă. Fără mari probleme de trafic', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter. Reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că fetiţa este lovită la piciorul stâng. 'ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD în localitatea Cristian pentru acordarea asistenţei medicale unei fetiţe de 8 ani, acroşată de un autoturism. Victima, cu traumatism membru inferior stâng, a primit asistenţă medicală şi a fost transportată la Spitalul Luther', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel