Shift feat. Connect-R lansează hit-ul verii, "Piele Albă, Piele Neagră"
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Vara nu a venit cu adevărat încă pentru că nu a fost acompaniată de un hit... Dar, ca să folosim o expresie favorită a prezentatorilor meteo: "Vara și-a intrat în grații" cu noua colaborare dintre SHIFT și Connect-R, "Piele Albă, Piele Neagră", piesă care va lua cu asalt plajele și cluburile.     

Noul single a fost filmat în studiourile Kentauros și este regizat de Criss Blaziny. Colaborarea dintre artiști a fost ceva firesc cei doi unindu-și forțele în alte trei rânduri, mai exact pentru piesele: "Damă de pică" (2016), "Bagă mare" (2015) și "Norocos" (2015).

Ce spun cei doi artiști despre noua colaborare? Abia așteptau să facă un nou hit!

"Connect-R e ca și fratele meu și lucrăm mega lejer împreună. Piesa am scris-o cam pe la începutul anului, dar am așteptat momentul perfect ca să o lansăm. Suntem foarte entuziasmați de rezultat și sigur o să spargă!", spune Shift.

"Când mi-a spus Shift că vrea să mai facem o piesă împreună, n-am ezitat nici măcar o secundă. Nici nu am vrut să ascult, am zis direct "Da", pentru că știam că o să fie ceva bombă. Nu m-am înșelat. La cum sună "Piele Albă, Piele Neagră", și la cum arată și clipul, mai mult ca sigur o să fie hit-ul acestei veri!", a adăugat Connect-R.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel