Shaorma diferită, mai gustoasă și mai consistentă. O să vrei să încerci rețeta
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Rețete
Rețete
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a explicat cum se pregătește o rețetă interesantă cu o diversitate de ingrediente delicioase.

E vorba despre o altfel de shaorma, mai gustoasă și mai consistentă.

Aveți nevoie de: foi de tortillas, cârnăciori afumați, vită, unt, ulei de măsline, rozmarin, busuioc, usturoi, fasole neagră, fasole roșie, porumb dulce, mozzarella, ardei gras, ardei iute,

Mod de preparare

Carnea de vită asezonată cu sare și piper se trage la tigaie până se rumenește pe toate părțile. Se feliază subțire și se înăbușă în unt cu usturoi și rozmarin. Cârnații se prăjesc la tigaie, sau pe grătar, apoi se taie rondele.

Cele două tipuri de fasole se scurg din conservă și se amestecă cu porumbul dulce.

Foile de tortillas se ung cu unt, se presară peste ele puțin usturoi, mozzarella și busuioc și se stropesc și cu puțin ulei de măsline. Se dau la cuptor pentru 8-10 minute, până se gratinează, apoi se scot și se așază peste ele celelalte ingrediente.

Foile de tortillas se pot rula cu ingredientele în interior, ca și shaorma, și pot constitui astfel baza pachetelor pentru mai târziu, sau se pot servi ca și pizza, pe farfurie, notează a1.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel