Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 13 aug, 18:42
Sfânta Maria, minivacanță. Program magazine Enel - Ilfov, București, Giurgiu
Sfânta Maria, minivacanță. Program magazine Enel. Magazinele Enel din municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu și-au anunțat programul în minivacanța de Sfânta Maria.

Sfânta Maria, minivacanță. Program magazine Enel. Magazinele Enel din municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise la finalul săptămânii, pe 15 şi 16 august, a anunţat marţi furnizorul şi distribuitorul de energie, scrie a1.ro.

Sfânta Maria, minivacanță. Program magazine Enel. În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit. Astfel, de luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 9 la ora 17 în municipiul Bucureşti şi de la ora 8 la ora 16 în judeţele Ilfov şi Giurgiu.

Sfânta Maria, minivacanță. Program magazine Enel. "Clienţii Enel Energie Muntenia care doresc să îşi achite factura de energie electrică sau gaze naturale în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul reţelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică", informează compania, potrivit sursei citate.

Vezi și: Sfânta Maria. Programul Poştei Române între 15 și 17 august


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro