Sesizare la CEDO, după un proces al Cameliei Bogdan cu Badea, Ciuvică și Gâdea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Sursă foto: Captură Antena 3
Sursă foto: Captură Antena 3
Camelia Bogdan ar fi folosit în instanță documente confidențiale dintr-un proces al său la CEDO, susține Grupul de Investigații Politice.

În apelul procesului intentat, printre alții, Antenei 3, lui Mihai Gâdea, lui Mugur Ciuvică și lui Mircea Badea, Camelia Bogdan a depus documente din procesul său la CEDO după suspendarea primită pentru a doua excludere din magistratură. Documentele în cauză vizează procedura de soluționare pe cale amiabilă, care sunt singurele documente confidențiale ale cauzei.

În urma demersului  Cameliei Bogdan, GIP a sesizat agentul guvernamental al României la CEDO, căruia i-a semnalat situația și i-a cerut să informeze Curtea despre încălcarea confidențialității. Gestul Cameliei Bogdan ar putea duce la respingerea cererii sale la CEDO.

„Mai grav însă decât conduita abuzivă și lipsită de logică a Cameliei Bogdan în această speță este că această persoană, care face public un document pe care scrie negru pe alb că NU E PUBLIC, a fost timp de mai bine de 12 ani judecător, hotărând destinele a sute de oameni”, transmite Grupul de Investigații Politice într-o postare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel