Serviciul Poştal al SUA, motiv de SCANDAL. Trump îi nimicește pe democrați după ce au încercat un atac la adresa sa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Casa Albă, Facebook
Foto: Casa Albă, Facebook
Preşedintele american Donald Trump a luat apărarea luni eforturilor administraţiei sale de a schimba Serviciul Poştal al SUA înaintea alegerilor din noiembrie, în ciuda protestelor democraţilor şi ale altor critici, şi a spus că va sprijini încercările de a extinde votul în persoană, relatează Reuters. 

Într-un interviu pentru Fox News, Trump a declarat că va sprijini extinderea numărului de cabine de vot, votarea anticipată şi alte măsuri, dar şi-a reiterat atacurile împotriva votului prin corespondenţă. Trump a spus că îşi doreşte ca agenţia poştală 'să funcţioneze eficient'. 'Nu este o 'chestiune a lui Trump'', a adăugat el, spunând că recentele modificări administrative nu sunt o încercare de a îngreuna votarea înaintea alegerilor prezidenţiale.

Acuzele democraților

Declaraţia lui Trump vine cu câteva ore înainte ca democraţii din Camera Reprezentanţilor să organizeze o teleconferinţă pentru a discuta despre planul preşedintei Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, de a-i convoca pe congresmeni pentru un vot în a doua parte a săptămânii.

Camera Reprezentanţilor ar urma să analizeze o lege de protejare a Serviciului Poştal în faţa a ceea ce Nancy Pelosi a numit duminică drept 'o campanie' a lui Trump 'de a sabota alegerile prin manipularea Serviciului Poştal pentru a-i priva pe votanţi de dreptul lor electoral'.

Câţiva procurori generali democraţi ai unor state iau de asemenea în considerare o posibilă acţiune în justiţie pentru a opri schimbările la Serviciul Poştal care ar putea afecta rezultatul alegerilor.

Democraţii l-au acuzat pe Trump, care este în urma candidatului democrat Joe Biden în sondajele de opinie, că încearcă să slăbească Serviciul Poştal, care are dificultăţi financiare, pentru a elimina votul prin corespondenţă. Trump a declarat în mod repetat şi fără dovezi că o avalanşă de voturi prin corespondenţă ar duce la fraude, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel