Sepsi OSK, în cădere liberă. A pierdut și cu CS Mioveni în Superliga
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sepsi OSK, în cădere liberă. A pierdut și cu CS Mioveni în Superliga - Foto Pexels
Sepsi OSK, în cădere liberă. A pierdut și cu CS Mioveni în Superliga - Foto Pexels
CS Mioveni a obţinut prima sa victorie din acest sezon al Superligii de fotbal, 1-0 (0-0) cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, vineri, în deplasare, în primul meci din etapa a noua. 

Unicul gol al partidei a fost înscris de albanezul Blerim Krasniqi (53), intrat la pauză, care ratare un penalty în finalul meciului cu UTA, din etapa trecută (1-1). Gazdele au avut o bară, prin Marius Ştefănescu (24). Sepsi OSK a avut şi un gol anulat, pentru ofsaid, marcat de Alexandru Tudorie (68).

CS Mioveni e neînvinsă de trei meciuri, având o victorie şi două egaluri. Pentru Sepsi OSK a fost a treia înfrângere consecutivă.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - CS Mioveni 0-1 (0-0), Arena Sepsi OSK - Sfântu Gheorghe A marcat: Blerim Krasniqi (53).

Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri: Daniel Mitruţi (Craiova), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); al patrulea oficial: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti) Arbitru video: Istvan Kovacs (Carei); arbitru asistent video: Ovidiu Artene (Vaslui) Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) - CCA, Adrian Pitu (Constanţa) - LPF.

Citește și - 'U' Cluj - U Craiova 1948, derby de tradiție în Superliga / Rezultat

Citește și - FC U Craiova a învins Sepsi OSK în Superligă. Vezi unicul gol al partidei - Video

FC U Craiova a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe teren propriu, la Târgu Jiu, într-un meci din etapa a opta a Superligii de fotbal. 

Extrema belgiană Sekou Sidibe a fost pe rând înger şi demon în meciul de la Târgu Jiu: a marcat unicul gol al partidei (44), dar a fost eliminat în min. 69, pentru al doilea cartonaş galben. Sepsi OSK a avut o bară, prin Nicolae Păun (32). Fiecare echipă a avut câte un gol anulat de arbitrajul video, Claudiu Bălan (18), respectiv Alexandru Tudorie (10), ambele pentru ofsaid.

FC U Craiova venea după două eşecuri consecutive. Sepsi OSK a pierdut ultimele două partide din campionat. FC U 1948 Craiova - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-0 (1-0), Stadion Tudor Vladimirescu - Târgu Jiu.

A marcat: Sekou Sidibe (44). Cartonaş roşu: Sekou Sidibe (FCU, 69). Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); al patrulea oficial: Szabolcs Kovacs (Carei) Arbitru video: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru asistent video: Vlad Bârleanu (Bucureşti) Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Viorel Ilinca (Piteşti) - LPF. Vezi video aici!

Citește și - Patronul Rapidului e dispus să bage și mai mult mâna în buzunar: 5 milioane de euro în următorii 5 ani doar pentru școlile de juniori

Dan Șucu, patronul echipei Rapid București, a declarat că este dispus să investească și în școlile de fotbal din România.

„Nu suntem minister, dar suntem dispuși, eu sunt dispus să investesc în continuare acolo unde există o școală de fotbal puternică, la care sunt mulți copii. O școală de fotbal care are o situație cât de cât rezonabilă din punct de vedere juridic pentru spațiul în care-și desfășoară activitatea.

Sunt dispus să investesc în limita a 5 milioane de euro în următorii 5 ani pentru a ne putea crea acest parteneriat cu fiecare școală puternică din România”, a precizat Șucu la o conferință de presă. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel