Sepsi OSK - FC U Craiova, suspendat după 26 de minute din cauza scandărilor suporterilor celor două echipe - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sepsi OSK - FC U Craiova, suspendat după 26 de minute din cauza scandărilor suporterilor celor două echipe
Sepsi OSK - FC U Craiova, suspendat după 26 de minute din cauza scandărilor suporterilor celor două echipe
Meciul dintre ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC U 1948 Craiova, din etapa a 23-a a Superligii de fotbal, a fost suspendat definitiv, duminică, în min. 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor suporterilor celor două echipe.

În min. 26, arbitrul Andrei Chivulete a trimis în primă instanţă cele două echipe la vestiare din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste ale galeriilor celor două formaţii.

După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren şi jocul a fost reluat, însă arbitrul a suspendat definitiv meciul după doar câteva zeci de secunde, din cauza noilor scandări ale suporterilor. O decizie în privinţa acestui meci va fi luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

VIDEO

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC U 1948 Craiova (Arena Sepsi OSK - Sfântu Gheorghe) Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Andrei Constantinescu (Bucureşti); al patrulea oficial: Florin Andrei (Târgu Mureş) Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Adrian Vornicu (Iaşi) Observatori: Andrei Ioniţă (Bucureşti) - CCA, Octavian Goga (Braşov) - LPF.

Cristiano Bergodi: ”Era mai bine dacă jucam meciul!”

Antrenorul Cristiano Bergodi a afirmat că îi pare rău să fie înjurat pe toate stadioanele din România, doar pentru că o antrenează pe Sepsi OSK.

”Ce pot să spun? Nu am cuvinte. Este prima dată și îmi pare rău. Unde mergem noi, mereu avem probleme cu suporterii. Și cu U Cluj, în care s-a oprit meciul. Este o situație neplăcută. Ce pot să fac? Eu fac parte din această echipă, club, și îmi pare rău că sunt înjurat întotdeauna. Eu sunt profesionist, dar e păcat.

Din partea mea, nu sunt ipocrit, am vrut să jucăm meciul pentru că avem pasiune pentru joc. Ne lipsește ceva astăzi. Dacă o să câștigăm meciul la masa verde, nu știu. Era mai bine dacă jucam meciul. Este o situație neplăcut pentru România.

Nu, am vorbit cu Eduard Zelgin, managerul lor, dar spuneam așa. Este adevărat, că s-a întâmplat pentru prima dată, dar este un regulament. Măcar să se schimbe regulamentul, nu știu. Cum s-a întâmplat la Cluj Arena. Au înțeles și suporterii că se poate pierde meciul și s-au oprit și ei cu înjurăturile.Păcat. Pe plan sportiv este urât ca un meci de fotbal să se termine așa.”, a zis Bergodi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel