Senator, făcut praf de o doctoriță: Și aici faceţi trafic de influenţă?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Situație neașteptată la Spitalul Județean Argeș! O doctoriță l-a înfruntat pe un senator care – datorită influenței sale – a vrut să aibă întâietate la Urgențe.

Un senator de Vâlcea a ajuns la Unitatea de primiri urgențe cu mama sa și, considerând că este sub demnitatea lui să aștepte să-i vină rândul la consultație, a apelat la colegul său, senatorul Șerban Valeca, președintele PSD Argeș.

Acesta l-a contactat pe managerul spitalului, Sorin Vasilescu, care la rândul său a sunat la Unitatea de primiri urgențe pentru ca medicii de acolo să-l primească pe senatorul PSD și pe mama acestuia înaintea celorlalți pacienți care așteptau pe hol.

Doar că doctorița care se afla atunci de serviciu n-a văzut deloc cu ochi buni solicitarea managerului spitalului și l-a făcut praf pe politician astfel încât acesta nu a mai stat nicio clipă în spital.

"Mă, fir-aţi ai dracului voi de nenorociţi, şi aici procedaţi ca politicienii, faceţi trafic de influenţă? Să nu vă prind că vreți să intraţi în faţă...!", i-a spus doctorița senatorului de Vâlcea, scrie Universulargeșean.ro.

VEZI ȘI: Scrisoarea unui medic de familie român "refugiat" în Franța

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel