Selena Gomez, discurs emoțional la reapariția pe scenă: Eram făcută bucățele pe dinăuntru
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cântăreața și actrița americană, în vârstă de 24 de ani, a anunțat în luna august că se retrage temporar de pe scenă. Diagnosticul ‘’lupus’’, care i-a fost pus în 2015, i-a cauzat anxietate, atacuri de panică și depresie, iar astfel cântăreața nu mai putea face față angajamentelor. De atunci, Selena Gomez a dispărut din peisajul monden până în această duminică, când a apărut la American Music Awards, unde a primit premiul pentru cel mai bun artist feminin pop/rock.

"Cred că pot să afirm că mare parte din voi ştiţi multe despre viaţa mea, fie că îmi place sau nu. A trebuit să mă opresc pentru că deși aveam tot, eram făcută bucăţele pe dinăuntru. Am îndurat foarte multe, am încercat să nu las să se vadă asta ca să nu vă dezamăgesc, dar am fost învinsă. Nu încerc să obțin vreo aprobare, nu am nevoie de asta. Vreau doar să spun, din adâncul sufletului, că sunt o norocoasă pentru că pot să impart zilele cu oamenii pe care îi iubesc., a afirmat Selena Gomez pe scena American Music Awars, în momentul primirii premiului.

Lady Gaga, plăcut emoționată de cuvintele Selenei, a profitat de momentul din culise pentru a face o poză cu aceasta și a-i arăta sprijinul său. “Stau cu cel mai mare rock star al nopții, fata cu cel mai mare premiu dintre toate: o inimă mare, pe care o împărtășește cu toată lumea.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel