România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 09 sep, 15:11
Șef de instituție, trimis în judecată după ce ar fi agresat sexual persoane din subordine
Justiție
Un fost șef dintr-o instituție publică din județul Covasna a fost trimis în judecată de procurori, după ce ar fi agresat sexual persoane pe care le avea în subordine.  

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe au încheiat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual în formă continuată, agresiune sexuală şi influenţarea declaraţiilor.

Conform anchetatorilor, inculpatul, care, la data săvârşirii faptelor, ocupa o funcţie de conducere în cadrul unei instituţii publice din Sfântu Gheorghe, în perioada ianuarie 2015-octombrie 2017, la diferite intervale de timp, precum şi în cursul lunilor iulie 2018 şi octombrie 2018 ar fi pretins de la trei persoane vătămate şi ar fi pretins şi obţinut de la una dintre acestea favoruri de natură sexuală.

Procurorii susțin că victimele se aflau în poziţii ierarhice inferioare, iar inculpatul s-ar fi prevalat în acest scop de autoritatea asupra victimelor ce decurgea din funcţia deţinută.

Dosarul a fost trimis Judecătoriei Sfântu Gheorghe.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro