Ședințe cu Biblia pe masă la Grupul parlamentar AUR / FOTO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Ședințe cu Biblia pe masă la Grupul parlamentar AUR / Foto: Alianța pentru Unirea Românilor
Ședințe cu Biblia pe masă la Grupul parlamentar AUR / Foto: Alianța pentru Unirea Românilor
Ședințele Grupului Parlamentar al Alianței pentru Unirea Românilor au loc cu Biblia pe masă.

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Florin Șinca, comisar-șef de Poliție, recent înscris în Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, a scris că ședințele Grupului Parlamentar al AUR au loc cu Biblia pe masă. În acest sens, acesta a postat și o fotografie în care Sfânta Scriptură este așezată în capul mesei de ședințe. Amintim faptul că Alianța pentru Unirea Românilor este un partid apropiat de valorile creștine, cu o doctrină conservatoare și care, în repetate rânduri, și-a exprimat suportul pentru acțiunile întreprinse de Biserica Ortodoxă Română și alte culte creștine.

„La Grupul Parlamentar al Alianței pentru Unirea Românilor, ședințele se țin cu Biblia pe masă.

Unii nu vor suporta asta (știu, reeducarea de acum a făcut ravagii mai ceva ca cea de la Pitești, se dresează ,,omul nou”), iar alții vor socoti a fi de fațadă. Vă asigur că toate se decid cu credință în suflete“, a scris Florin Șinca pe Facebook.

Comisarul-șef de poliție Florin Șinca, consilier la Senat în Comisia de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, s-a înscris în AUR în urmă cu două săptămâni. Acesta a scris în jur de 15 cărți în care vorbește despre credință și iubire față de patrie. În 2017, comisar-șef Florin Șinca lansa o carte zguduitoare, el fiind printre puținele personalități care, atunci când vine vorba despre Poliția Română, spune lucrurilor pe nume - "Vasile Lascăr, Reformatorul Poliției Române" (mai multe detalii AICI).

CITEȘTE ȘI: AUR, amendamente de reducere a cheltuielilor. Simion: Trebuie să punem punct risipei de bani publici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel