Urmărește emisiunea live
Ședință de URGENȚĂ la Palatul Victoria. MĂSURĂ pentru toți românii - surse despre noi restricții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Este ședință de urgență la Palatul Victoria, în ziua în care în România a fost înregistrat un record alarmant de infectări cu SARS-CoV-2. 

UPDATE: Digi24 transmite, pe surse, că s-ar lua decizia ca în toată România masca să devină obligatorie în spațiile publice, închise și deschise, indiferent de incidență. Printre măsurile luate în discuție, se numără limitarea circulației pe timp de noapte. 

La ședința de la Palatul Victoria sunt prezenți ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, șeful DSU, Raed Arafat, conform Digi24. 

Ședința de urgență a fost convocată de către premierul Ludovic Orban, iar tema de discuție este evoluția pandemiei de COVID-19.

Nu mai puțin de 8.651 de cazuri noi de infectare au fost raportate astăzi în România. În București, sunt peste 1.500 de cazuri noi în doar 24 de ore.

Medicii avertizează că vom ajunge la medicina de dezastre, în care vor alege cine moare și cine trăiește, deși nu au fost epuizate măsurile care ar fi putut fi luate înainte de a se atinge acel punct critic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel