Sectorul 2, sediu nou pentru acte de identitate. Programul cu publicul
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Primarul Toader Mugur Mihai și viceprimarul Dan Cristian Popescu au deschis oficial, luni, 24 februarie 2020, cel mai nou și modern sediu pentru eliberarea cărților de identitate (a cărților de identitate provizorii și pentru obținerea vizelor de reședință) necesare locuitorilor Sectorului 2.

Pentru scăderea timpului de așteptare a contribuabililor sunt angajate 34 de persoane, distribuite la zece ghișee și birouri dispuse pe o suprafață totală de peste 300 mp. În perioada următoare se va implementa un sistem de programare online pentru persoanele interesate de obținerea cărților de identitate.

Serviciul Evidența Persoanei este situat la etajul II (vizavi de World Class) în Mall Veranda, str. Ziduri Moși nr. 23, spațiu comercial aflat la cinci minute de o linie de metrou și cu acces facil la numeroase mijloace de transport în comun, beneficiind și de o parcare generoasă de peste 1200 locuri.

Programul de lucru cu publicul este următorul:

· Luni, între orele 08.30 - 16.30,

· Marți, între orele 08.30 – 18.30,

· Miercuri, între orele 08.30 – 16.30,

· Joi, între orele 08.30 – 18.30,

· Vineri, între orele 08.30 – 14.00.

Facem precizarea că restul birourilor de Evidența Persoanei, ce funcționau în cadrul Secției 6 Poliție (str. Paul Greceanu nr. 36) și Secției 9 Poliție (șos. Pantelimon nr. 290), precum și cele care funcționau anterior la secțiile de Poliție 7 și 8 (mutate ulterior la parterul Mall Veranda) și-au încetat activitatea.

Măsura dispusă de domnul primar Toader Mugur Mihai are în vedere faptul că vechile birouri s-au dovedit inadecvate pentru această activitate, datorită spațiilor restrânse, lipsei locurilor de parcare, a rampelor pentru persoane cu dizabilități, condiții ce erau de natură a crea disconfort celor care depuneau sau ridicau acte de identitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel