Secretul șoferilor de TIR. Ce ascund în interiorul ușii - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Secretul șoferilor de TIR. Ce ascund în interiorul ușii  / Foto: Pixabay
Secretul șoferilor de TIR. Ce ascund în interiorul ușii / Foto: Pixabay
Unul dintre cele mai mari secrete ale șoferilor de TIR a fost dezvăluit de o tânăra. 

Viața șoferilor de TIR nu este una simplă. Sunt mai mereu pe drumuri, departe de familie, dar au și momente frumoase, în cazul în care vizitează mai multe țări în cursele lor. Astfel, ajung să aibă multe obiceiuri specifice. Un astfel de obicei mai puțin cunoscut de restul lumii ne este dezvăluit, chiar din interior, de o șoferiță profesionistă de TIR, scrie Realitatea.net

Tânăra este din România și a devenit virală pe TikTok în urmă clipurilor sale în care își povestește viața de șofer de TIR. Recent ea a și-a uimit urmăritorii cu un clip în care explică ce ascund șoferii în interiorul ușii TIR-ului, pe ultima treaptă pe care urcă. Este vorba despre încălțăminte. Șoferița se descalță atunci când urcă în TIR și își lasă ghetele acolo. Se pare că mulți șoferi de TIR conduc desculți sau își schimbă încălțările după ce se urcă la volan. Încălțările le lasă pe ultima treaptă a cabinei de TIR, acolo unde acoperă ușa compartimentul din care încălțările nu vor cădea în timpul mersului și rămân în siguranță. Acesta este doar un exemplu de obicei specific șoferilor de TIR. Tânăra a arătat multe alte astfel de obiceiuri în postările sale de pe TikTok.

@adryana.oltean

Răspunde lui @kendall_kylie.fanpage ???????? ##insta: ##adryana_oltean18????

♬ sunet original - Adryana Oltean

 

Ea a fost aleasă cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din România. Are 27 de ani și este licențiată în Drept

Sute de șoferi profesioniști au votat-o pe Alexandra Ionela Petre, 27 de ani, drept “cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din România” în 2021. Femeia este originară din Giurgiu, este licențiată în Drept, iar pasiunea pentru camioane a moștenit-o de la tatăl ei. Concursul  "Cea mai tare din parcare" se desfășoară de doi ani pe Facebook. Șoferițele primesc în mediul online voturi din partea internauților. În anul 2019, cea mai frumoasă șoferiță de TIR a fost aleasă Mălina Ghileschi, iar anul trecut, câștigătoare a fost Diana Stoian.

"Meseria asta care ne unește pe toți și care ne ține împrăștiați în toate cotloanele Europei, Asiei, Canadei și UȘA, ne aduce zilnic satisfacție, dar și multe sentimente confuze, gânduri neexprimate sau pur și simplu frustrarea de a nu fi în locul în care ne dorim! Nu putem schimbă tot ce ne deranjează la jobul asta, însă prin aportul nostru minuscul încercăm să dăm o notă de frumusețe, să scoatem oamenii care merită în evidență și să povestim despre ei, despre noi, tuturor celor care au impresia că jobul asta se rezumă la a ține de un volan. (...) Câștigătoarea concursului "Cea mai tare din parcare" 2021 este colega noastră din Giurgiu, Alexandra Ionela Petre!", a transmis pe Facebook organizatorul acestui concurs. Vezi AICI fotografiile cu șoferița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel