Secretul frumuseții. Ce beau franţuzoaicele în fiecare zi pentru a arăta impecabil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Secretul frumuseții. Ce beau franţuzoaicele în fiecare zi pentru a arăta impecabil / Foto: Vic_B
Secretul frumuseții. Ce beau franţuzoaicele în fiecare zi pentru a arăta impecabil / Foto: Vic_B
Află în articol care este secretul frumuseții franțuzoaicelor.

Franţuzoaicele sunt printre cele mai admirate femei din lume. Femeile știu să fie elegan­te, ra­finate și misterioase. În ţara care dă tonul modei şi parfumurilor, simpli­tatea şi naturaleţea sunt la mare preţ. Deși misterul frumuseţii lor nu a fost încă dez­legat, se pare că franțuzoaicele au câteva obiceiuri pentru a-și întreține frumusețea și tinerețea cât mai mult timp, scrie Realitatea.net

De la vârste fragede franțuzoaicele îşi îngri­jesc meticulos pielea şi părul. Ele iau în serios în­grijirile cosmetice, astfel că din rutina zilnică nu lipsesc demachie­rea, aplicarea cre­melor şi serumurilor de zi şi de noapte. Multe dintre ele aleg să folosească produse naturale, făcute în casă, cu ingrediente pe care le găsesc în bucătărie. Foarte popu­lare, fo­losite în măşti pen­tru păr şi faţă, sunt vinul, strugurii, uleiul de măs­line, iaurtul, untul, roz­ma­rinul. 

În plus, franţuzoaicele ştiu că "apa este sursă de viaţă" şi că, dacă beau destulă apă, pielea va fi sănătoasă şi strălucitoare. Se știe deja că Franţa este renumită pentru numeroasele sale izvoare de apă minerală, iar calităţile acestora sunt adesea exploatate în pro­duse de frumuseţe.

Secretul tenului perfect al asiaticelor. Îți face pielea ca de porțelan

Un ten de porțelan ca al asiaticelor este un motiv de invidie pentru noi, occidentalele, deși poate fi obținută foarte ușor. Mai mulți experți  în frumusețe au dezvăluit însă secretul acestora. Se pare că pielea strălucitoare și catifelată este menținută cu ajutorul unei pulberi de perle, făcută din cochilie de scoică zdrobită.

Această pulbere cu proprietăți magice conține minerale și aminoacizi, care întârzie apariția ridurilor și diminuează acneea, făcând tenul uniform. Benefice ar fi și alte produse pe bază de scoici. Pe lângă această pulbere, femeile folosesc mai rar produse cosmetice și își îngrijesc tenul corespunzător, păstrându-l curat și aerisit. Vezi mai mult AICI.

Secretul unui ten sănătos

Veți fi surprinși să știți că "doar 20% din îmbătrânirea vizibilă a dermei este rezultatul procesului natural de îmbătrânire, iar restul răspunde la factori externi", spune Luis Casco, ambasadorul internațional pentru frumusețe Mary Kay și make-up artist-ul celebrităților.

De aceea, expunerea la soare (raze UVA și UVB), stresul, dieta deficitară, lipsa somnului și poluarea afectează aspectul pielii, dar este posibilă minimizarea acestor efecte. Vezi AICI 5 soluții pentru un ten luminos și tânăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel