O camionetă cu imigranți, condusă de un român, s-a răsturnat în Ungaria. Sebastian Lăzăroiu: E și vina sirienilor...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sebastian Lăzăroiu, fost consilier al lui Traian Băsescu, comentează ironic informația potrivit căreia la volanul camionetei cu imigranți care s-a răsturnat vineri în Ungaria se afla un român, apreciind că sirienii se fac vinovați pentru faptul că nu s-au documentat înainte în legătură cu locul ocupat de România în topul accidentelor rutiere la nivelul Uniunii Europene.

"Singurul roman care a vrut sa dea o mana de ajutor unui grup de sirieni i a rasturnat cu camioneta pe o autostrada din Ungaria.
E si vina sirienilor ca nu au citit statisticile UE. Romania e tara cu cele mai multe accidente rutiere. Dupa ce ai fugit de schijele ISIS, ultimul lucru pe care ti l doresti e sa te urci intr o camioneta condusa de un roman", a scris, vineri, pe pagina sa de socializare, Sebastian Lăzăroiu.

Ungaria: 10 imigranți sirieni răniți, după ce o camionetă condusă de un român s-a răsturnat

Cu o rată de 91 de persoane decedate la un milion de locuitori, România ocupă locul doi în Uniunea Europeană, după Letonia, în ceea ce privește numărul de morți din accidente rutiere în 2014, potrivit unui raport întocmit anul acesta de Comisia Europeană.

Media la nivelul UE este de 50,5 persoane decedate/un milion de locuitori, statele cu cele mai mici rate de decese din accidente rutiere fiind Malta, Olanda, Suedia și Marea Britanie, cu mai puțin de 30 de persoane decedate/un milion de locuitori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel