Se sărbători, în cinematografe, o poveste cu "Cinci eroi de legendă"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cinci eroi
cinci eroi

 ,,Cinci eroi de legendă", care spune – în 3D – o poveste despre magia în care credem toți în copilărie va fi lansat   în cinematografe începând cu 30 noiembrie.

Autor: Manuela Macoveanu 

,,Tati, Moș Crăciun și Iepurașul de Paște se cunosc între ei?", l-a întrebat Mary Katherine pe tatăl ei, scriitorul William Joyce, acum vreo 20 de ani. Răspunsul la întrebare (,,Bineînțeles!") l-a  inspirat să scrie seria de cărți ,,The Guardians of Childhood" (2011-2012). Acum, filmul inspirat de cele cinci volume ajunge pe marile ecrane, cu voci celebre în distribuție, personaje amuzante și șanse reale la un loc în lista nominalizaților la Oscar, la categoria ,,cel mai bun film animat".

Creat de compania Dreamworks (care a mai făcut ,,Shrek", ,,Madagascar", ,,Kung Fu Panda" și ,,Cum să îți dresezi dragonul" ), filmul ,,Cinci eroi de legendă" este rezultatul muncii colective a 450 de oameni, timp de patru ani.

Jack Frost (voce: Chris Pine) și Pitch (voce: Jude Law) au origini și personalități similare, dar aleg drumuri diferite în viață. Primul este spiritul iernii și gardianul distracției, are 300 de ani, dar este în continuare un adolescent rebel. Blazat de toate iernile în care își folosește toiagul pentru a aduce înghețul, Jack e un singuratic care își dorește să fie recunoscut și sărbătorit de toți copiii din lume. Pitch, în schimb, a devenit temutul Bau-Bau, figura neguroasă care amenință visele frumoase ale copiilor din lume și împotriva căruia ajunge să lupte Jack.

Acesta este atras în luptă de grupul format din alți patru gardieni ai copilăriei: Nicholas St. North a.k.a. Moș Crăciun (voce: Alec Baldwin) e gardianul bucuriei, un rusnac aprig, cu tatuaje enorme pe antebrațe; E. Aster Bunnymund a.k.a. Iepurașul de Paște (voce: Hugh Jackman) e gadianul speranței, un australian foarte rapid; Tothiana a.k.a. Zâna Măseluță (voce: Isla Fisher) e gardianul uimirii și e pe jumătate om, jumătate pasăre colibri; Sanderson Mansnoozie a.k.a. Moș Ene este gardianul mut al viselor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel