Data publicării:

O nouă recompensă pentru cine vine cu dovada că monstrul din Loch Ness există

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
Foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
Cine va face dovada că monstrul din Loch Ness există va primi bani. Şi nu puţini!

Povestea Monstrului din Loch Ness, cunoscut și sub numele de Nessie, este una dintre cele mai cunoscute legende din lume. Până în momentul de faţă nu există dovezi concludente care să susțină existența unei creaturi necunoscute în Loch Ness, un lac situat în Scoția.

Cu toate acestea, se fac în continuare concursuri şi se pun la bătaie şi recompense generoase în bani pentru cei care reuşesc să vină cu dovezi clare care să ateste existenţa monstrului din mlaştină. 32 de mii de dolari se oferă persoanei care poate demonstra că monstrul din Loch Ness este real. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp și deja s-au înscris foarte mulți aventurieri.

Este una dintre cele mai mari operaţiuni din ultimii 50 de ani. Întâlnirea se va ține de pe 26-27 august 2023 și se va desfășura în centrul Loch Ness, cunoscut drept o atracție turistică, tocmai datorită acestui mit.

Se zvonește încă din anul 565 d.Hr. că fiara pândește în lacul din Scoția și că de-a lungul timpului ar fi fost înregistrate mii de apariţii ale monstrului. Totodată, alături de Loch Ness Exploration, echipa de cercetare independentă și voluntară, Centrul Loch Ness oferă publicului șansa de a face parte din colectiv. „Căutăm vânători de monștri în devenire care să fie implicați în weekendul 26-27 august, căutarea fiind cea mai mare de acest gen de când Biroul de Investigare a Loch Ness (LNIB) a studiat Lacul, în 1972”, a anunțat Centrul Loch Ness, potrivit Daily Record.

Observatorii din cadrul centrului vor utiliza drone termice cu care vor putea explora lacul, dar și un hidrofon pentru a detecta semnale acustice care ar putea proveni de la creatura necunoscută despre care se crede că s-ar găsi în adâncuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel