Se decide soarta TVR mâine la Parlament. Iulian Bulai, dezbatere cu actorii non-TVR pe soluții și crez
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mâine se decide soarta TVR-ului în Parlament. 

Preşedintele Comisiei pentru cultură, arte şi mijloace de informare din Cameră, deputatul Iulian Bulai, a anunţat că va organiza, miercuri, o dezbatere privind situaţia actuală şi viitorul Televiziunii Române.

Ce spune Iulian Bulai. Cine va lua parte la dezbatere



Deputatul Iulian Bulai a precizat că la dezbatere a invitat jurnalişti din presa românească, reprezentanţi ai societăţii civile şi politicieni.

"Trebuie să avem o dezbatere despre statu-quo, viitor, soluţii şi crezul nostru despre TVR, societatea civilă, jurnalişti, politicieni. În situaţia actuală nu mai poate fi continuată activitatea managerială şi editorială a TVR, în această formă, pentru a fi relevantă. De asta avem nevoie de o dezbatere la care toţi actorii non-TVR să spună cum văd ei atât analiza statu-quo-ului, cât şi a viitorului televiziunii naţionale", a declarat, pentru Agerpres, Iulian Bulai.

În cadrul dezbaterii se va discuta despre modul de selecţie a preşedintelui-director general, modificările necesare în legislaţie, golurile pe care Televiziunea Publică ar trebui să le completeze într-o piaţă media comercială şi locul pe care jurnalismul de investigaţie ar trebui să îl ocupe în politica editorială a TVR.

Dezbaterea este programată miercuri, de la ora 10,30, la Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel