Ingrediente
- opt ouă
- jumătate lingură de făină
- 180 g cașcaval ras
- unt, sare, piper și un strop de pătrunjel
Cum se prepară
Scrob românesc. Când vrei să pregăteşti scrobul, topeşte într-o tigaie 450 grame de unt, taie felioare subţiri de pastramă, limbă afumată nefeartă sau bucăţi de cârnaţi afumaţi.
Scrob românesc. Când începe untul să sfârâie, toarnă compoziţia de sus peste el, las-o să se rumenească şi răstoarn-o îndată într-o farfurie, scrie acasalaromani.ro. Toarnă, apoi, unt proaspăt deasupra şi dă-l cald la masă.
Vezi și: Plăcintă cu smântână. Rețeta veche de pe vremea lui Mihai Vodă Valahul
Motivul pentru care trebuie să bați albușurile separat, când faci omletă. Trucul gospodinelor
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Pască pufoasă fără aluat
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc
- Sephora, gafă majoră. Compania își cere scuze după ce a jignit victimele Fenomenului Pitești / foto în articol
- Cum te autosabotezi fiind negativist. Psiholog: „Aoleu, dacă pățesc ceva? Nu o să fii niciodată fericit!”
- Cozi la spălătorii din cauza prafului saharian. E vreun pericol sau e doar un moft?
- E salvarea dependenților! „Am un comportament pe care vreau să-l elimin, nu pot, așa că optez la această metodă”