Scrisoarea sfâșietoare a unui copil pentru Moș Crăciun
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Dacă alți copii îi cer lui Moș Crăciun jucării care mai de care mai scumpe sau dulciuri, acest băiețel a avut o dorință aparte.

Ronnie Harris, un puști din Marea Britanie, în vârstă de zece ani, i-a scris lui Moș Crăciun o scrisoare specială. Nu a vrut nimic pentru el, ci pentru tatăl său care suferă de cancer. Așa că micuțul și-a așternul gândurile pe o coală pentru a i se împlini cea mai arzătoarea dorință – aceea ca tatăl său să se vindece.

Când a descoperit scrisoarea fiului, mama sa a început să plângă. "Habar nu aveam de această scrisoare. Am descoperit-o sub patul lui. M-a durut sufletul când am văzut că un băiat de vârsta lui nu îşi doreşte niciun cadou pentru el. Am început să plâng. Ronnie tratează cu multă maturitate boala tatălui său", a povestit Emma, scrie Daily Mail.

Scrisoarea micuțului a emoționat o lume întreagă pentru că arată cât de mult își iubește părintele care se luptă cu boala grea.

"Dragă Moş Crăciun,

Anul acesta îmi doresc doar un lucru, unul cu totul și cu totul special. Tatăl meu suferă de o tumoare gravă la creier. Te rog mult de tot să găseşti ceva care să-l vindece, să-l facă să se simtă mai bine, iar eu voi fi cel mai fericit băiat din lume. Crăciun Fericit!

Al tău, cu sinceritate,

Ronnie Harris".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel