Schimbări majore în PSD, ce urmează în următoarele luni. Ciolacu: Suntem pe drumul cel bun!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Reînnoirea PSD este evidentă, spune Ciolacu
Reînnoirea PSD este evidentă, spune Ciolacu
Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a venit cu exemple concrete prin care demonstrează formațiunea pe care o conduce s-a schimbat în bine în ultimii ani.

„Partidul Social Democrat totuși a câștigat două rânduri de alegeri, după ce a pierdut două rânduri de alegeri: cele europarlamentare, cât și cele prezidențiale. Am câștigat atât alegerile locale, cât și alegerile generale.

E un lucru evident că drumul PSD este drumul corect pe care se află, în acest moment. Indiferent câte frustrări au mai rămas în urmă ale unor foști colegi, actuali colegi, indiferent de tot ceea ce se spune, Partidul Social Democrat este într-un traseu corect”, a transmis Ciolacu, EXCLUSIV pentru DC NEWS.

Ciolacu anunță reorganizare în interior și în fiecare județ

„Noi ne-am revenit într-un an și două luni și s-au făcut, în interiorul partidului, schimbări majore, nu schimbări de formă, schimbări de fond. Suntem pe drumul cel bun, o să profităm de aceste luni de a ne organiza în interior și în fiecare județ, plus să pornim Consiliul național, o obligație a noastră să facem acest lucru”, a adăugat Ciolacu.

„Ați văzut, am dezghețat toate discuțiile cu toți partenerii sociali: sindicatele, patronatele, organizațiile patronale, fermierii. Lucrurile se clădesc”, a încheiat el.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel