Schimbare majoră WhatsApp. Ce trebuie să știe utilizatorii aplicației
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Utilizatorii WhatsApp vor putea în curând să folosească două conturi pe un singur telefon, a anunțat Mark Zuckerberg. Această schimbare va elimina nevoia utilizatorilor de a avea mai multe telefoane sau de a se deconecta în mod constant şi de a se conecta pentru a comuta între conturi.

Utilizatorii care au două conturi de WhatsApp vor putea, în curând, să le folosească pe acelaşi telefon, dacă au două cartele SIM. Anunțul a fost făcut de Mark Zuckerberg.

„În curând veți putea avea două conturi de WhatsApp pe un singur telefon", a spus Zuckerberg într-o postare.

Cum îi va ajuta această funcție pe utilizatori

Această funcție îi va scuti pe utilizatori de a avea două telefoane sau de a se deconecta continuu de la conturile lor pentru a comuta între ele. 

De exemplu, dacă un utilizator are diferite conturi WhatsApp pentru serviciu şi pentru a trimite mesaje prietenilor şi membrilor familiei, această funcţie îi va permite să comute între aceste conturi fără probleme pe un singur dispozitiv.

Compania a spus că, dacă utilizatorii doresc să creeze un al doilea cont, vor avea nevoie de un număr de telefon separat şi de o cartelă SIM (sau un telefon care acceptă multi-SIM sau eSIM). Asta înseamnă că funcția va rula numai pe telefoanele dual-SIM, potrivit timesofindia.indiatimes.com.

Utilizatorii vor avea nevoie de un alt telefon sau de o cartelă SIM alternativă pentru a primi codul de acces unic. WhatsApp trimite aceste coduri prin SMS pentru a permite utilizatorilor accesul la al doilea cont pe un alt dispozitiv.

Purtătorul de cuvânt al WhatsApp, Ellie Heatrick, a explicat, de asemenea, că aplicația va continua să funcționeze pentru ambele conturi fără cel de-al doilea dispozitiv sau SIM odată ce verificarea inițială va fi efectuată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel