Scene șocante. Președinte: Aș intra și i-aș bate o dată pe săptămână
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Pe Internet a început să circule un filmuleț care arată un grup de tineri musulmani, în metroul din Paris, în timp ce strigă "Allah Akbar".

Mihai Daraban, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, a comentat acest subiect la DC News Live.

"Cred că s-a ajuns cu drepturile omului la o limită insuportabilă. Uitați-vă la ce se întâmplă în Franța. A apărut un video în care se vede cum răcneau niște tineri celebrul "Allah Akbar". Problema este la modul în care strigau, cum făceau atmosferă.

În mod normal, într-o țară care ține la siguranța națională, la următoarea stație trebuiau luați și deportați. Ați văzut și atacatorul din Germania, sirianul care s-a aruncat în aer, era în procedură de a fi expulzat, dar era o procedură hiper-democratică. Cred că s-a mers prea departe cu aceste drepturi. Știm foarte bine că în Bruxelles și alte părți sunt focare de terorism. Scuzați-mă, eu aș intra și i-aș bate o dată pe săptămână. De control, de antrenament. Nu se poate așa ceva. Știi că sunt focare de terorism și nu faci absolut nimic...", a spus Mihai Daraban, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, la DC News Live.

Răspunsul integral după minutul 28:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel