Scandal PSD-PNL. Vâlcu: Va devasta ambele partide. Singura formațiune care iese bine / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
PSD-PNL AGERPRES
PSD-PNL AGERPRES
Jurnalistul Val Vâlcu a vorbit despre anul 2022 din punct de vedere politic.

Anul abia a început, iar PSD și PNL deja au început să se atace. PSD cere demisia lui Virgil Popescu, ministrul Energiei, în scandalul prețurilor de la facturi, iar PNL se plânge că PSD, prin ministrul Sănătății, nu a luat măsuri pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Jurnalistului Val Vâlcu a spus că are un déjà vu privind confruntarea PSD-PNL.

„Am un déjà vu. PSD atacă PNL pe bază de facturi și pe bază de Virgil Popescu, ministrul Energiei. PNL atacă PSD spunând că n-a pregătit măsurile pentru Covid-19. Așadar începe o cârâială gen USR-PNL care va devasta ambele partide. Dintr-o astfel de bătaie, ies șifonate ambele tabere. Iese bine doar UDMR”, a zis jurnalistul Val Vâlcu în cadrul emisiunii „Deferiți mass-media”, de la DC News și DC News TV.

VEZI ȘI: PSD cere demisia lui Virgil Popescu

Deputatul PSD Radu Cristescu a lansat un atac virulent la adresa ministrului PNL al Energiei, Virgil Popescu, după scandalul facturilor uriașe la energie, cerându-i demisia acestuia.

VEZI ȘI: Ionuț Stroe (PNL), atac la Rafila: Putem spera că acest val va aduce mai puține cazuri grave

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a transmis un mesaj dur la adresa ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a reacționat joi după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 9.785 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. "De asemenea, au fost raportate 36 decese, dintre care 2 anterioare.", preciza GCS. 

"Am ajuns, astăzi, aproape la borna de 10.000 de cazuri noi de infectări cu Sars-Cov-2, o creștere de peste 8 ori ori față de acum 15 zile, imediat după Crăciun. În puțin peste două săptămâni avem o creștere uriașă, care pune la îndoială pregătirea făcută de Ministerul Sănătății în fața valului 5, unul care aduce sute de mii de cazuri în alte țări din Europa.", a scris Ionuț Stroe pe Facebook.

Deputatul PNL a afirmat că, privind ce se întâmplă afară "ca un optimist", încă așteaptă să vadă "care sunt aceste măsuri în domeniul sănătății pentru protejarea populației, din partea ministerului? Cum oprim creșterea numărului de cazuri? Pentru că rezultatele până acum sunt proaste."

"Cât de real mai este interesul Ministerului Sănătății pentru pandemie câtă vreme, înainte de sărbători, opțiunea din partea ministrului a fost să venim cu alte relaxări, ca și cum nimic nu s-ar întâmpla, iar acum doar tace și doar face unele informări.

Putem spera că acest val va aduce mai puține cazuri grave. Dar strategia Ministerului Sănătății în fața unei crizei sanitare nu este să ne bazăm pe noroc, mai ales când rata de vaccinare nu a depășit 50% și știm că o parte mare din populație este în continuare expusă.", a mai scris Ionuț Stroe. 

"Reamintesc că PNL a impus certificatul verde la restaurante, mall-uri, la intrarea în instituţii, din acelaşi raţionament – protejarea sănătăţii oamenilor – iar aceste prevederi şi-au dovedit eficienţa. Şi am iniţiat legea certificatului verde pentru unele categorii de angajaţi având acelaşi obiectiv mai important decât orice – sănătatea tuturor şi depăşirea pandemiei.", a încheiat deputatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel