Scandal la Vocea României. Vorbe grele la adresa lui Brenciu
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Scandal la “Vocea României"! Dacă până în prezent, existau divergențe între Horia Brenciu și Marius Moga, iată că acum interpretul melodiei “Septembrie, luni” a fost atacat dur de cine nu se aștepta.

Este vorba despre Aurel Niamțu – cel mai vârstnic concurent – de la “Vocea României” care a fost eliminat în prima ediție a galelor live. Acesta a spus despre Horia Brenciu că i-a pus bețe în roate în ceea ce privește competiția difuzată la Pro TV. Cântărețul nu i-a fost profesor, cea care l-a călăuzit în competiţie fiind Loredana Groza.

În plus, Aurel Niamţu consideră că a căzut victimă unui război pe care juratul de la "Vocea României" l-ar avea cu colega lui, Loredana.

„Cred că totul a plecat de la faptul că i-am dat mereu replica lui Brenciu. El a spus că eu cânt romanţe, iar eu i-am răspuns că e greu să cânţi romanţe. După asta, când am venit la ultima etapă, am simţit că ceva e în neregulă. Orice întrebam, mi se răspundea în doi peri. Era ceva ciudat. El are un clinci cu Loredana, care i-a luat de sub nas Sala Palatului şi Brenciu nu a mai putut să-şi organizeze aici concertul. Clinciul dintre ei s-a răsfrânt asupra mea. Eu eram un ghimpe. E greu să cânţi Maria Tănase. Brenciu, în afară de poantele cu Moga, ce ştie să facă? Este de o perversitate şi de o aroganţă care te înspăimântă", a spus Aurel Niamțu pentru Click.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel